donderdag 12 januari 2012

Feestelijke opening op zondag 6 mei

We leven er al een tijdje naartoe en binnenkort is het zover. De officiële opening van speelbos 't Vossenhol zal plaatsvinden op zondag 6 mei. Samen met het Agentschap voor Natuur en Bos wil de gemeente deze gebeurtenis niet zo maar laten voorbijgaan.

Tussen 14 en 17 uur staan er, buiten de plechtige opening, heel wat randactiviteiten op het programma voor jong en oud. We gaan nog niet alles verklappen maar een aantal activiteiten zijn alvast een demonstratie wilgenvlechten, aanleren van sjortechnieken, een zoektocht met verrassing, takkenrillen aanvullen...

Zodra het volledige programma vast ligt, zetten we dit online. Vergeet dus niet om regelmatig dit blog of de gemeentelijke website http://www.bertem.be/ te bezoeken voor de allerlaatste nieuwtjes.

Venster op het landschap

5 opmerkingen:

Boswachter Marc zei

Mooi zo!

Veerle zei

mooi dat er een speelbos kom! Spijtig dat we reeds nu al merken dat er vervuiling is : er liggen sinds nieuwjaar nog steeds restanten van vuurpeilen in de halve ronde cirkel ( op 26/02/2012).
Ook zagen we dat er al tekenen van vuurke stook waren op de glijbaan .
Hopelijk is er regelmatig controle, vooral 's avonds en komen er misschien wel vuilbakken die ze regelmatig ledigen .
Onze kinderen zullen er alvast met respect mee omgaan , zoals de vele bezoekers die reeds interesse tonen in het project . Mooi! En succes

Maddy zei

Ook wij zijn super blij dat het eindelijk zo ver is! Leuk dat het dak op de schuilhut af is!

Jammer van de vuurpijlen, die storen ons ook al sinds nieuwjaar, en er staat ook al maanden een kapotte fiets die volgens mij niet meer gaat opgehaald worden door de eigenaar ;-)

Maar het is een super initiatief, We kijken uit naar de opening!

katrien zei

IK DENK DAT DE FIETS ER ALS VOORBEELD STAAT OM AAN TE TONEN DAT DAAR FIETSEN VASTGELEGD KUNNEN WORDEN?

Sandra Herroelen zei

Dat klopt... de fiets staat er als voorbeeld. Velen dachten dat het ook een spelelement was vandaar... We zullen hem eens moeten pimpen.

Ondertussen zou alles netjes moeten zijn...